04 veebruar 2013

Kreemjas suitsukanapasta

Mõnusalt rammus ja kreemja tekstuuriga pasta on toitev ja valmib kiiresti. Lisanditega saab pasta maitset põnevamaks muuta. Retsept pärineb siit.

Vaja läheb:
200g šampinjone
250g suitsukana
8 päikesekuivatatud tomatit
250ml kohvikoort
200g pastat
4 sl tomati- ja/või tšillilisandiga toorjuustu
soovi korral maitsestamiseks näpuotsatäis soola

Pese ja viiluta šampinjonid ning prae šampinjone 5 minutit, lisa hakitud kana ja päikesekuivatatud tomat ning prae veel paar minutit. Vala pannile kohvikoor ja lisa toorjuust. Ning kuumuta kastet segades, kuni see tõuseb keema ja toorjuust on sulanud. Kui vaja, siis võid kastet maitsestada soolaga. Keeda ja kurna pasta ning vala kaste pastale ja sega läbi, serveeri kohe.

Kommentaare ei ole: