13 aprill 2014

Hakkliha-oapada köögiviljadega

Tervislik roog, milles on nii vitamiinipommidest köögivilju, kiudainerikkaid ube kui ka valgurikast liha. Tšillipulber pole küll kuigi terav ja annab roale väga sobiva maitsenüansi, aga kui sa ei soovi seda kasutada, lisa veidi rohkem paprikapulbrit. Retsepti sain Toidutarest.

Vaja läheb:
1 punane paprika
200g väike suvikõrvits
1tk porrulauk
1 küüs küüslauk
1sl õli
500g segahakkliha
1tl sool
0,5tl must pipar
1tl paprikapulber
1tl tšillipulber
400g oad tomatikastmes (konserv)
1dl vesi

Puhasta ja tükelda paprika ja suvikõrvits. Lõika porru valge osa rõngasteks. Kuumuta pannil õli. Prae selles hakkliha, kuni see muudab värvi. Lisa paprika, suvikõrvits, porru ja purustatud küüslauguküüs. Prae 5 minutit. Lisa sool, pipar, paprikapulber ja tšillipulber. Sega läbi, prae veel paar minutit. Vala hulka oad tomatikastmes ja vesi. Sega, kata pann kaanega ja lase 10 minutit haududa. Paku riisiga.

Kommentaare ei ole: