10 aprill 2016

Kuskuss hakkliha ja köögiviljadega

Viimasel ajal üha tihedamini püüan kasutada uusi komponente enda roogade valmistamisel. Nüüd siis kasutasin kuskussi mis on väga maitsev ja kiirelt valmiv lisand mida saab enda äranägemise järgi maitsestada. Retsepti sain Toidutarest. Kogusest saab söönuks 4 inimest.

Vaja läheb:
4dl kuskuss
4dl vesi
1 lihaleemekuubik
2sl võid
300g hakkliha
0,5tl soola
musta pipart
2 tomatit
pool värsket kurki
värske petersell
riivjuust

Kuumuta vesi keemiseni ja maitsesta puljongikuubikuga, lisasin ka törtsu õli ja soola. Sega sisse kuskuss ja kata pealt kaanega. Võta pott pliidilt ja lase seista kaane all 5 minutit. Sega hulka või, et terad üksteisest eralduksid. Pruunista hakkliha omas rasvas ning maitsesta soola ja pipraga. Koori kurk, lõika koos tomatitega väikesteks kuubikuteks ja sega koos hakklihaga kuskussi hulka. Serveeri riivjuustu ja tükeldatud ürtidega.

Kommentaare ei ole: