28 september 2011

Tatra-hakklihahautis

See on üks ütlemata hea roog. Samas tervislik ja toitev. Selle retsepti avastasin juba ammu ja olen seda rooga ka korduvalt teinud, sest see on üks mõnus soe toit. Mina söön seda rooga koos hapukoorega.

Vaja läheb:
2dl tatart
4dl vett
0,5tl soola
1sl õli
2 porgandit
1 sibul
300g hakkliha 
2 tomatit
0,5tl soola
0,25tl pipart
hakitud peterselli

Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta soolaga. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, puhasta ning haki sibulad. Pruunista pannil õlis porgandeid, sibulat ja hakkliha 3-4 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3-4 minutit. Kalla pannitäis potti tatra juurde, sega korralikult läbi ning hauta 5 minutit. Puista üle hakitud peterselliga.

Kommentaare ei ole: