13 mai 2014

Peaaegu nagu Raffaello

Ühed väga lihtsalt valmivad raffaellod ja maitsevad ka hästi. Retsepti sain Taimetoit.ee lehelt.

Vaja läheb:
400g purk kookospiima (rasvasisaldus vähemalt 16-17%, kasutasin Santa Maria lilla purk)
 3spl tuhksuhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut
80g kookoshelbeid
100g mandlilaaste
+ kookoshelbeid trühvlite katmiseks

Hoia kookospiimapurki üleöö külmkapis. Järgmisel päeval keera purk tagurpidi, tee lahti ja vala vedel osa pealt ära. Põhja jäänud paks kookoskreem kaabi sügavamasse kaussi. Lisa suhkrud ja sega kahvliga õrnalt läbi. Lisa kookoshelbed ja mandlilaastud. Sega kahvliga ja vormi väikesed pallikesed. Lõpus veereta palle kookoshelvestes. Säilita külmkapis.

1 kommentaar:

Sandra ütles ...

Nii äge, et katsetasid, Gredi! Näevad väga head välja :)