19 november 2010

Vorstistrooganov

Vahel kohe tuleb isu koduse toidu järgi, seekord siis katsetasin seda retsepti, kuna rõõska koort ei olnud siis asendasin selle hapukoorega. Kuna olen suur hapukoore fänn siis panin hapukoort kõvasti rohkem kui 1dl. Kui aega napib ja soov ikkagi et soe toit oleks laual siis omalt poolt kindlasti soovitan seda lihtsat argirooga.
 
Vaja läheb:
300g sardelli
1 sibul
1 paprika
1sl õli
2-3sl tomatipastat
3dl piima või lihaleent
hapukoort või rõõska koort
sool
pipar 

Lõika vorst kangideks. Tükelda sibul ja paprika. Kuumuta õlis sibul klaasjaks. Lisa vorst ja paprika. Lisa tomatipasta, lihaleem või piim. Lase paar minutit vaikselt keeda. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kasutad lihaleent, siis sega lõpus juurde veel rõõska koort või hapukoort.

Kommentaare ei ole: