17 mai 2011

Kartulisalat

Nii naljakas kui see ka ei ole pean tõdema et minu elu esimene kartulisalat mille valmistasin ise. Kuid väga hea tuli ja meeldis mulle väga. Sellest kogusest mis mina tegin saab ühe suuremat sorti kausitäie salatit. Kui aga seda salatit sünnipäevaks teha siis peaks kindlasti kogust kahekordistama. Retsept pärineb siit.

Vaja läheb:
6 keedetud kartulit
2 keedetud porgandit
3 marineeritud kurki
0,75 värsket kurki
4sl konservherneid
200g vorsti
1 sibul
3 keedumuna
2sl värsket tilli
250g majoneesi
250g hapukoort
soola

Keeda pestud koorimata kartulid ja porgandid pehmeks. Mune keeda kaua. u 10 minutit. Koori ja haki sibul. Keedetud ja kooritud kartulid ja porgandid  tükelda kuubikuteks. Samuti kurgid väiksemateks kuubikuteks. Haki keedetud munad. Lõika ka vorst kuubikuteks ning samuti lisa ka konservherned. Lõpuks lisa ka hakitud värske till. Valmista hapukoorest ja majoneesist salatikaste, maitsesta see soolaga. Sega kõik salatikomponendid omavahel ja seejärel salatikastmega.

Kommentaare ei ole: