28 august 2012

Suitsujuustusupp kanaga

Üks juustune supp sobib väga hästi peaaegu sügisesse õhtusse, sest ilmad on juba päris külmavõitu. Mõnusalt kreemjas ja maitsev supp maitseb usun et kõikidele, suppi serveeri suitsukanatükkidega ja kõrvale paku krõbedat seemnesaia. Kogus on mõeldud 4-le sööjale. Retsept pärineb siit.

Vaja läheb:
1 sibul
1 porgand
1 kartul
1sl võid
1 l köögiviljapuljongit
150g suitsujuustu
serveerimiseks suitsukana

Haki sibul ja pruunista võis, seejärel lisa tükeldatud porgand ja kartul. Vala peale puljong, keeda kuni köögiviljad on pehmed. Sega hulka tükeldatud suitsujuust. Püreesta supp ühtlaseks. Serveerimisel tõsta kausi põhja tükeldatud suitsukanatükid ja vala peale suitsujuustusupp.

Kommentaare ei ole: