29 oktoober 2012

Tortiljapitsad viineritega

Tortiljapitsad küpsevad kiirelt ja neile saab meelepärast katet peale panna - võid viinerite asemel kasutada ka sinki, kana või salaamit. Laota valmis pitsadele ka krõmpse rukolalehti, mis lisavad head maitset.

Vaja läheb:
4 tortiljat
Kate:
3dl ketšupit või salsat
250g viinereid
200g kirsstomateid
150g riivitud juustu
0,5tl persillade`i maitsesegu
Kaunistuseks:
värskeid rukolalehti

Pane ahi 250 kraadi juurde sooja. Laota tortiljad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri peale ketšup või salsa. Poolita viinerid pikuti ja tee otstesse sisselõiked. Laota lihakraam päikesekiirte kujuliselt pitsale. Poolita kirsstomatid ja pane kaunilt pitsale. Puista üle riivitud juustu ja persillade`i maitseseguga. Küpseta 5-10 minutit. Puista peale mõni värske krõmps rukolaleht ja naudi kohe.

Kommentaare ei ole: