06 november 2012

Kana-nuudlisupp

Kiirelt ja kergelt saad valmistada kogu perele suupärase kanasupi. Soovi korral võid kanakoivad hiljem ka pannil pruunistada ja serveerida supi kõrvale. 

Vaja läheb:
2 kanakoiba
1l vett
1 suur porgand
1 sibul
1 punane paprika
1dl nuudleid
2 hapukurki
soola
tilli või peterselli

Pane kanakoivad koos veega keema. Samal ajal riivi porgand ja haki sibul, kuumuta pannil õlis väiksel tulel 5-6 minutit. Lisa tükeldatud paprika ning kuumuta veel mõni minut, kuni köögivili on küps. Kui kanakoivad on pehmeks keenud, võta need puljongist välja. Eemalda liha luudelt ja lõika väikesteks tükkideks. Lisa puljongisse nuudlid, mõne minuti pärast ka hautatud köögiviljad ja kanatükid. Lase uuesti keema tõusta, lisa tükeldatud hapukurgid ja maitsesta soolaga. Puista peale hakitud tilli või peterselli.

Kommentaare ei ole: