21 jaanuar 2013

Risoto kanalihaga

Üks toitev ja samas kerge toit, mis ei tekita rasket tunnet kõhus. Retsepti sain siit.

Vaja läheb:
400g kanaliha (keedetud, grillitud või praetud)
2sl õli
2dl (180 g) pikateralist riisi
1 väike mugulsibul
120g külmutatud hernest, porgandit ja maisi
1 (120 g) paprika
1dl (60 g) shampinjone
4dl kanapuljongit (kuubikust)
valget pipart
paprikapulbrit
soola
maitserohelist

Keeda riis. Tükelda seened viiludeks, paprika kuubikuteks, haki sibul ning kuumuta neid mõni minut õlis. Lisa külmutatud köögivili ja puljong. Lõika kuumtöödeldud kanaliha väikesteks kuubikuteks ja lisa. Lõpuks pane juurde keedetud riis ja kuumuta veel mõni minut. Maitsesta.

Kommentaare ei ole: