17 juuli 2016

Ühepotipasta

Selline huvitav retsept mille leidsin Roosamanna blogist. Kuna olen alati hinnanud lihtsaid toite ja muidugi kiirelt valmivaid, siis mõtlesin ära proovida selle huvitava koosluse. Kogused lisasin suhteliselt suvaliselt. Mina proovisin maitsestatud toorjuustuga, mis maitses ka hästi. 1 liiter puljongit tuli minul siiski liiga palju, pärast pidin osa ära kurnama.

Vaja läheb:
täistera spagette
kirsstomateid
maisestamata toorjuustu 
viilutatud chorizo vorsti
päikesekuivatatud tomatit
värsket basiilikut
1 liiter puljongit

Mõõda puljong potti, lisa kõik koostisosad välja arvatud värske basiilik ja keeda 10-15 minutit vastavalt pasta valmimisajale. Aga pasta paki peal olevatesse keetmisaegadesse tuleks suhtuda üsna ettevaatlikult, mõistlik on hakata pasta valmidust kontrollima mõni minut varem. Kui roog on valmis, lisa värske rebitud basiilik ja soovi korral värskelt riivitud parmesani juustu. Ja nii see kõik ühes potis samaaegselt valmis.

Kommentaare ei ole: