Mõnusalt rammus ja kreemja tekstuuriga pasta on toitev ja valmib
kiiresti. Lisanditega saab pasta maitset põnevamaks muuta. Retsept pärineb siit.
Vaja läheb:
200g šampinjone
250g suitsukana
8 päikesekuivatatud tomatit
250ml kohvikoort
200g pastat
4 sl tomati- ja/või tšillilisandiga toorjuustu
soovi korral maitsestamiseks näpuotsatäis soola
250g suitsukana
8 päikesekuivatatud tomatit
250ml kohvikoort
200g pastat
4 sl tomati- ja/või tšillilisandiga toorjuustu
soovi korral maitsestamiseks näpuotsatäis soola
Pese ja viiluta šampinjonid ning prae šampinjone 5 minutit, lisa hakitud
kana ja päikesekuivatatud tomat ning prae veel paar minutit. Vala
pannile kohvikoor ja lisa toorjuust. Ning kuumuta kastet segades, kuni
see tõuseb keema ja toorjuust on sulanud. Kui vaja, siis võid kastet
maitsestada soolaga. Keeda ja kurna pasta ning vala kaste pastale ja
sega läbi, serveeri kohe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar