Väga lihtne pasta, mis koosneb vähestest komponentidest. Kuid siiski maitsev toit.
Retsepti sain Toidutarest. Sellest kogusest saab söönuks 4 inimest.
Vaja läheb:
400g spagette
8 küünt küüslauku
oliivõli
petersellilehti
parmesani juustu
Keeda
spagetid vastavalt pakendil olevale juhendile al dente. Tavaliselt
võtab see aega 7–8 minutit. Ära jumala pärast spagette lödiks keeda! See
on suurim kuritegu, millega võib pasta valmistamisel hakkama saada.
Samal ajal kuumuta pannil ohtralt külmpressitud oliiviõli ja lisa
hakitud küüslauk. Ära küüslauku ära kõrveta, siis muutub selle maitse
kibedaks! Kui küüslauk saab valmis enne spagette, eemalda lihtsalt pann
mõneks ajaks tulelt. Nõruta spagetid ja jäta alles umbes pool klaasi
keeduvett. Lisa spagetid küüslaugule ja kuumuta läbi. Nüüd lisa pisut
spagettide keeduvett, nii jääb pasta mahlasem ilma õli lisamata. Lisa
hakitud petersell ja sega kogu kupatus läbi. Maitsesta soola ja pipraga
ning serveeri kohe koos riivitud parmesaniga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar