07 detsember 2013

Kodune pastaroog tomati - Parmesanikastmega

Üks väga lihtne roog, mida pakub Tallegi valikust olev toode. See lihtsustab rooga ja samas saab väga maitsva kõhutäie.

Vaja läheb:
1 pakk Talleggi Tomati - Parmesanikastet kanafileeribadega
200g meelepärast pastat
1 paprika
1 suvikõrvits
200g šampinjone
2sl õli
1sl võid
soovi korral maitsestamiseks soola, pipart

Esmalt viiluta paprika, suvikõrvits ja seened. Seejärel pane pasta keema. Pasta keemise ajal prae ühel pannil kanafileeribad ning lisa juurde kaste, kuumutades koos katmega veel paar minutit. Teisele pannile pane õli ja või ning lisa viilutatud suvikõrvits, seened ja paprika. Prae 6-7 minutit. Kui pasta on valmis, kurna see. Lisa potti pasta, kana koos kastmega ning praetud köögiviljad ja seened. Sega läbi ning serveeri soojalt. Soovi korral maitsesta soola või pipraga. Pastale võib juurde riivida veel Parmesani juustu.

Kommentaare ei ole: