Minu esimesed taimsed kotletid, tundusid kuidagi harjumatud, kui olen siiani koguaeg liha sisaldavaid kotlette söönud. Retsepti sain Taimetoit.ee lehelt.
Vaja läheb:
2 suurt porgandit
400g purk (valgeid) ube
1 sibul
3/4tl kuivatatud rosmariini
3/4tl kuivatatud tüümiani
1/2tl jahvatatud vürtskööment
1/2tl karripulbrit
1tl soola
80g täistera nisujahu
praadimiseks õli
Pese porgandid (koorima ei pea) ja riivi jämeda riiviga. Lisa kurnatud
ja loputatud purgioad, peeneks hakitud sibul ja kõik maitseained. Mudi
ja pigista kätega, kuni oad on purustatud ja kõik ained segunenud. Lisa
jahu ja sega veel kätega. Aja pannil õli kuumaks. Vormi kotletid ja
küpseta, kuni mõlemalt poolt krõbedad. Serveeri näiteks eineleiva peal,
burgeri vahel, kartulipudru, pasta, tatra või riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar