Üks väga tervislik retsept, mis ei tekita kõhus rasket tunnet. Mina valmistasin kõrvale tatart aga see on juba igaühe enda valik mida sinna kõrvale teha. Retsepti sain Raudne tervis lehelt.
Vaja läheb:
450g kanafileed
4 keskmise suurusega avokaadot
400ml kookospiima
1/2tl vürtköömneid
1/2tl tšillipulbrit
2sl soola
1sl pipart
25g hakitud koriandrit
4 väikse laimi mahl
1sl oliivõli
4 küüslauguküünt
2dl kanapuljongit
Pruunista hakitud küüslauguküüned kuumal õliga pannil. Edasi võid need kas pannile jätta või pannilt ära võtta, jättes järele küüslaugumaitselise õli. Maitsesta kanafilee kergelt soolaga ning pruunista pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 2 minutit. Kalla kanafileede peale kanapuljong (nii palju et fileed jääksid kõik puljongisse) ning lase umbes 20min vaiksel tulel podiseda. Kui kana on pehme tõsta fileed kaussi ning tee kahvli ja käte abil liha ribadeks. Lisa rebitud kanale vürtköömned, tšillipulber, 1sl soola ja pipart ja sega ühtlaseks. Pese ja poolita avokaadod ning pane ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Täida avokaadod kanaga ning küpseta 200 kraadi juures 5 minutit. Kastme jaoks sega kookospiim laimimahla ja hakitud koriandriga. Võta avokaadod ahjust välja, serveeri kookoskastmega ja naudi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar