17 aprill 2016

Paella seente, tsukiini ja aedubadega

Jällegi üks tervislik retsept mida on lihtne valmistada. Kasutasin täistera riisi mis väga hästi siia rooga ei sobi, järgmine kord proovin sobivama riisiga. Paella valmistamiseks pidavat sobima Carnaroli riis lühike ja ümara teraga riis, mis ühtlaselt keeb pehmeks. kogusest saab söönuks 4 inimest. Retsepti sain Bonduelle lehelt.

Vaja läheb:
240g pikateralist riisi
0,5 purki valgeid ube
1 purk marineeritud šampinjone
1 tsukiinit
sidrunit
1tl karrit
1tl jahvatatud tšillipipart
3sl oliiviõli
soola, pipart

Lõigake tsukiin keskmisteks kuubikuteks ja pruunistage oliiviõlis koos šampinjonidega. Puistake pannile kuiva riisi, lisage soola, pipart, vürtsained ja segage läbi. Lisage vett niipalju, et riis oleks kaetud 1 cm veega ja hautage kuni riis tõmbab endasse kogu vedeliku. Lisage oad ja hautage kuni paella on valmis — 15-20 minutit. Serveerige, kastes rikkalikult sidrunimahlaga.

Kommentaare ei ole: