Sellest taimsest pastast olin lausa nii vaimustunud, et tegin seda kaks korda järjest. Ideaalne roog mida suvel valmistada. Retsepti sain Taimetoit lehelt. Kogus on mõeldud neljale.
Vaja läheb:
300g keetmata tagliatelle pastat
2-3sl oliiviõli
2 sibulat
5 suurt küüslauguküünt
4 keskmist küpset tomatit
2 keskmist suvikõrvitsat
soola
pipart
peotäis värsket basiilikut
Keeda pasta al dente. Samal ajal aja paksema põhjaga pott
kuumaks. Vala sinna õli ja lisa peeneks hakitud sibulad. Prae paar
minutit. Lisa peeneks hakitud küüslauguküüned. Prae pool minutit. Lisa
tomatikuubikud ja lase mõni minut podiseda. Lõika suvikõrvitsatest
juurviljakoorijaga lindid, kuni sulle jääb alles vaid seemnetega
keskosa. Lisa suvikõrvitsalindid podisevatele tomatitele koos ühe
teelusikatäie soolaga ja natukese musta pipraga. Lase paar minutit
podiseda. Kurna pasta ja vala see tomati-suvikõrvitsakastme sisse. Lisa
hakitud basiilik ja teine teelusikatäis soola. Sega korralikult läbi ja
serveeri kohe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar