03 veebruar 2011

Kanakoivad sulatatud juustuga

Koos riisiga väga maitsev ja toitev kana. Ja mis peamine ka väga tervislik;)

Vaja läheb:
4 kanakoiba
200g sulatatud juustu nt. kukeseentega
1 küüs küüslauku
hakitud peterselli
2dl puljongit
soola
pipart

Kuivatada kanakoivad majapidamispaberiga ja lükata nahk liha küljest lahti, seda saab väga edukalt sõrmedega teha (äärtest jätta nahk kokku). Maitsestada liha naha alt soola ja pipraga. Segada sulatatud juust peterselli ja hakitud küüslauguga, suruda segu naha alla. Asetada koivad ahjuvormi (jätta vahed sisse koivadel, siis läheb krõbedamaks). Valada ahjuvormi põhja puljong, maitsestada kananahk soolaga. Küpsetada kanakoibasid 200 kraadi juures u. 30-40 minutit. Tekkinud vedelikust saab mõnusa kastme.

Kommentaare ei ole: