05 mai 2011

Kümne minuti kook

Kook vajab aega imbumiseks, võid selle juba kasvõi eelmisel päeval valmis teha. Immutamiseks on kõige parem kasutada täisõunamahla. Ma vahel kohe olen nii laisk, et kasutan valmis biskviiti ja nagu koogi nimigi ütleb valmib seepärast ka kook tõeliselt kiiresti. Kook mida saab pakkuda näiteks ootamatutele külalistele.

Vaja läheb:
1 hele biskviitpõhi (Hagar)
1 purk salvesti õunakastet või õunapüreed
0,5 purki pähklikreemi (nutella, nussa vms)
3dl õunamahla
Kaunistamiseks: kookoshelbeid

Immuta üks kiht koogipõhjast õunamahlaga ja kata poole õunakastmega. Tõsta peale teine kiht ja tee samuti nagu esimesega. Tõsta peale kolmas kiht, immuta ka seda mahlaga ning kata kook pealt ja külgedelt pähklikreemiga. Lase vähemalt paar tundi enne serveerimist imbuda.

Kommentaare ei ole: