28 aprill 2013

Kana- tatrahautis

Tatar ja sellel haudunud kanafilee moodustavad kerge ja tervisliku roa. Retsepti sain toidutarest.

Vaja läheb: 
4 tk kanafileed
2dl tatratangu
1 sibul
2 küünt küüslauku
1-2sl õli
4-5dl kanapuljongit
4 tk päikesekuivatatud tomatit
150g šampinjone
soola
musta pipart

Vasarda kanafileed õrnalt õhukeseks. Maitsesta soola ja pipraga. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Koori ja haki sibul. Kuumuta kastruli põhjas õlis klaasjaks. Lisa tatratangud ja hakitud küüslauk, kuumuta läbi. Vala juurde kuum kanapuljong. Hauta kaane all 15–20 minutit, kuni tatar on enam-vähem pehme. Sega hulka hakitud päikesekuivatatud tomatid ja tõsta peale pruunistatud kanafileed. Kuumuta viilutatud seened õlis läbi, tõsta kanale. Hauta kaane all veel 10 minutit.

Kommentaare ei ole: