17 november 2013

Kana- nuudlisupp hapukurgiga

Kuum maitserikas kanasupp meeldib nii suurtele kui ka väikestele pereliikmetele. Selleks et saada selge leemega suppi, tuleks kindlasti, siis kui kanakoivad on valmis kurnata puljong teise anumasse. Pesta pott puhtaks ja puljong valada tagasi potti. Ning samuti eelnevalt nuudlid keeta eraldi potis enne supile lisamist. Retsepti sain toidutarest.
 
Vaja läheb:
2tk kanakoiba
1,5l vett
1 suurem porgand
1 sibul
1 punane paprika
2tk hapukurki
100g nuudleid
soola
musta pipart
õli
maitserohelist
loorberit

Pane kanakoivad külma veega keema. Eemalda vaht ja keeda 30 minutit. Koori ja riivi porgand, haki sibul. Hauta neid pannil õlis madalal kuumusel 2–3 minutit. Lisa tükeldatud paprika, hauta veel paar minutit. Kui kanakoivad on pehmed, tõsta need leemest. Eemalda nahk ja tükelda liha. Pane puljongisse nuudlid ja hautatud köögiviljad ning keeda, kuni nuudlid on pehmed. Lisa kanatükid ja tükeldatud hapukurgid. Maitsesta loorberi, soola ja pipraga. Riputa peale hakitud maitserohelist.

Kommentaare ei ole: