31 mai 2015

Parmesanikana

Tõesti väga lihtne retsept, mis valmib lausa möödaminnes. Ise natuke mugandasin retsepti. Nimelt parmesani asemel kasutasin tavalist riivjuustu ja majoneesi asemel kreeka jogurtit ning peterselli asemel tilli. Retsepti sain Ragne blogist.

Vaja läheb:
4 broilerifileed
0,75dl majoneesi
0,5dl riivitud parmesani
2sl hakitud peterselli
0,5 peeneks hakitud küüslauguküünt
soola,pipart

Maitsesta broilerfileed soolaga ning aseta ahjuvormi (kasuta täpselt parajat vormi, et tühja ruumi palju ei jääks). Sega omavahel ülejäänud ained, maitsesta soola ja pipraga ning laota segu broilerifileedele. Küpseta 175 kraadi juures 35-40 minutit.

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Tere! Olen kommunikatsioonibüroost JLP ja teen Blogimaastiku uuringut. Selleks oleks mul vaja Teie nime ja e-maili aadressi. Loodan, et see sobib. Jään vastust ootama. Taavi

Gredi ütles ...

Tere Taavi!

Nimi Gredi Sprenk
gredi.sprenk@mail.ee

Unknown ütles ...

Aitäh!