18 juuli 2015

Kohevad pannkoogid

Ma vahest kohe armastan neid väikseid pannkooke, mis on sellised kohevad. Seekord siis tegingi neid ja retsepti sain toidutarest. Sellest kogusest saab 1-2 söönuks aga alati saab kogust suurendada. Peale lisasin maasika toormoosi. Nämma ;)

Vaja läheb:
1 muna
1sl suhkur
0,5l keefir või hapupiim
0,5tl sool
2dl nisujahu
0,5tl söögisooda
praadimiseks võid või õli

Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir või hapupiim, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu. Vahusta eraldi munavalged ning lisa tainale, tõsta ettevaatlikult segamini. Küpseta väikesed pannkoogid, serveeri jäätise, moosi või suhkruga.

Kommentaare ei ole: