13 märts 2011

Sealiha-baklažaanihautis

Mulle kohe meeldivad lihtsad toidud, mis valmivad kiirelt ja on maitsvad. See on järjekordne lihtne toit, mille tegemine ei nõua palju aega ega vaeva. Serveerimiseks valisin riisi, kuid igaüks võib vabal valikul midagi muud kasutada.

Vaja läheb:
400g taist sealiha
2 porgandit
2 sibulat
1 baklažaan
1 küüslauguküüs
2 tl soola
2 dl piima
maitseaineid

Liha, porgand, baklazaan lõigata ribadeks, sibul ja küüslauk hakkida peeneks. Liha pruunistada õlisel pannil, lisada sool ja maitseained, sibul, küüslauk, porgand ja baklažaan, kuumutada kuni köögiviljad ja liha on pehmed, siis lisada piim, kuumutada keemiseni. 

Kommentaare ei ole: