Võileivatorti olen elus kaks korda teinud ja pean tõdema et hakkab aina rohkem mulle meeldima see samas pidulik kuid lihtne roog. Seekordne võileivatort valmib väga kiiresti. Retsepti sain siit.
Vaja läheb:
24 viilu röstsaia
Täidis:
2dl hapukoort
2dl majoneesi
2 kõvaks keedetud muna
2 tuunikalakonservi (soovitavalt vees)
2 (väikest) sl porrut, peeneks hakituna
soola
2dl hapukoort
2dl majoneesi
2 kõvaks keedetud muna
2 tuunikalakonservi (soovitavalt vees)
2 (väikest) sl porrut, peeneks hakituna
soola
pipart
Immutamiseks:
puljongivedelikku
puljongivedelikku
Sega omavahel kõik täidiseained ning maitsesta soola ja pipraga. Lõika saiaviiludel ääred ära ning laota alusele esimeseks kihiks 6 viilu. Immuta saiaviile kergelt puljongivedelikuga ning kata siis 1/3 täidisega. Laota täidise peale uus kiht saiaviile, immuta puljongivedelikuga ning kata 1/3 täidisega. Seejärel aseta täidise peale kolmas kiht saiaviile, immuta puljongivedelikuga ja kata täidisega ja lao viimased 6 saiaviilu, immuta ning määri pealt järelejäänud täidisega (kui täidist jääb puudu siis võib kasutada lihtsalt hapukoort). Lase tordil külmas seista üleöö. Vahetult enne serveerimist kaunista meelepäraselt. Kaunistamiseks kasutasin kurki, punast ja kollast paprikat, singiviile ja peterselli.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar