04 september 2011

Kodune sealihakaste

Küll ma alles jumaldan selliseid koduseid toite. Retsepti leidsin siit.

Vaja läheb:
1kg kondita sealiha (abatükk, kaelakarbonaad vms)
õli
2 suurt porgandit
1 suur punane paprika
1 suur sibul

5-7dl vett 
soola
musta pipart
3-4sl hapukoort

hakitud värsket peterselli

Lõika sealiha kuubikuteks. Pruunista suures kõrges praepannis või potis õlis. Tõsta lihatükid kõrvale. Lisa pannile või potti tükeldatud porgand, sibul ja paprika ning prae läbi. Lisa liha uuesti pannile, maitsesta soola-pipraga. Kalla peale nii palju vett, et liha oleks peaaegu kaetud. Kuumuta keemiseni ning hauta tasasel tulel seni, kuni liha on pehme. Enne serveerimist lisa hapukoor ning kuumuta läbi. Peale puista peterselli. Serveeri keedetud kartulitega. 

Kommentaare ei ole: