27 oktoober 2012

Lihapallid tomatikastmes

Kui spagetid keevad, jõuad valmistada maitsva tomatise kastme koos väikeste lihapallidega. Selle roa tegemiseks on hea hoida kodus sügavkülmas paki pisikeste frikadellidega ja kapis purki tomatikastet.

Vaja läheb:
250g spagette
1 pakk (400g) külmutatud frikadelle
2sl oliiviõli
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 purk salvesti teravat tomatikastet
1sl kuivatatud basiilikut
soola
pipart

Pane spagetid soolaga maitsestatud rohkesse vette keema ja keeda pakendil oleva õpetuse kohaselt. haki sibul ja küüslauk ning kuumuta suure paksupõhjalise poti põhjas õlis klaasjaks. Pruunista frikadellid pannil ning lisa koos tomatikastme ja basiilikuga potti. Hauta aeg-ajalt segades madalal kuumusel 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. serveeri koos spagettidega.

Kommentaare ei ole: