31 oktoober 2010

Lihtne kanakotlet

Mõeldes tänasele vabale päevale ei tahtnud ma ennast pliidi külge aheldada:) ning seega mõtlesin teha midagi kiiret. Mõtesse tulid kohe kotletid mida on hõlbus teha. Ning otsustasin teha kanakotlette vahelduseks seahakklihale. Valget jahvatatud pipart mul ei olnud, seega kasutasin selle asemel tavalist musta pipart ja ei juhtunud ka midagi:) Lihtsad kanakotletid sobivad väga hästi argiõhtusse;)
 
Vaja läheb:
500g kanahakkliha
50ml piim
50g sai
sool
valge jahvatatud pipar ( või tavaline must pipar)
3sl või
riivsai

Immuta sai piima sees. Sega sai hakkliha hulka. Lisa massi hulka sulatatud või ja maitsesta soola ning pipraga. Vormi meelepärased kotletid ja paneeri need riivsaias. Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks ja aseta seejärel 190 kraadisesse ahju umbes 15 minutiks.

Allikas: Toidutare

Kommentaare ei ole: