Vaatamata oma suhteliselt tagasihoidlikule välimusele maitsevad need
koogid imehästi. Banaanid annavad kookidele mõnusalt karamellise
ja magusa maitse ja kirsiks koogil on šokolaadiglasuur. Retsept pärineb siit.
Vaja läheb:
120g jahu
120g suhkrut
1sl küpsetuspulbrit
1tl kaneeli
näpuotsatäis soola
80g võid
120ml piima
2 muna
120g püreeritud banaane
Glasuur:
100g toorjuustu
70g tumedat šokolaadi
120g suhkrut
1sl küpsetuspulbrit
1tl kaneeli
näpuotsatäis soola
80g võid
120ml piima
2 muna
120g püreeritud banaane
Glasuur:
100g toorjuustu
70g tumedat šokolaadi
Sega jahu, suhkur, või, küpsetuspulber, kaneel ja sool ühtlaseks. Lisa
osade kaupa piim ja sega. Lisa ka munad ja purustatud banaanid ning sega
ühtlaseks tainaks. Täida muffinivormid 2/3 ulatuses tainaga ja küpseta
180 kraadi juures 20- 25 minutit. Glasuuri jaoks sulata šokolaad vesivannil ja klopi toasooja toorjuustu
hulka. Kata jahtunud koogikesed glasuuriga ja kaunista meelepäraselt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar