08 september 2012

Koorene suitsukanapasta sinihallitusjuustuga

Kooresed pastad on minu lemmikud, sinihallitusjuust muudab selle veelgi paremaks. Kuna sinhallitusjuust on niigi soolane siis soolaga liialdada ei maksa. Väga lihtne ja kiiresti valmiv roog. Selle mõnusa retsepti sain siit.

Vaja läheb:
200g pastat
200g suitsukana
60g sinihallitusjuustu
100ml koort (võib nii kohvikoort, kui vahukoort)
100ml vett
soola
pipart
puljongit

Pasta keeta soolaga maitsestatud vees (mitte täitsa pehmeks), kurnata ja asetada uuesti potiga tulele, lisada sinna sisse koor (kui kasutada kohvikoort siis ei jää nii rammus) ja vesi ning suitsukana tükid. Maitsestada soola ja pipraga, võib panna natukene ka mingit puljongit (nt sobib seenepuljong või kanapuljong). Nüüd kõige lõpus lisada siniallitusjuustu tükid ja segada tükkide lahustumiseni.

Kommentaare ei ole: