02 detsember 2010

Klassikalised vahvlid

Polnud juba nii ammu vahvleid söönud, seega tahtsin neid juba kaua aega tagasi teha. Kuna masinat polnud siis ei saanud ka neid valmistada. Nüüd siis sain Saksamaalt uhke masina mis mõeldud paksude vahvlite tegemiseks. Eestis pole selliseid müügis näinud. Need vahvlid on väga maitsvad, kuid kindlasti kohe soojalt süües, järgmisel päeval kui nad jahtunud on siis pole nad pooltki nii head.

Vaja läheb:
300g jahu
10g küpsetuspulbrit
75g suhkrut
näpuotsaga soola
100g sulatatud võid
2 muna
0,5l piima

Sega jahu küpsetuspulbriga, seejärel lisa suhkur ja sool. Ning siis sulatatud või ja munad. Lõpuks lisa järkjärgult segades piim. Sega tainas ning jäta tunniks ajaks seisma.

Kommentaare ei ole: