Ülilihtne valmistada ja väääga maitsev. Esialgse retsepti järgi muutsin seda, et kasutasin kanahakkliha asemel kalkunihakkliha ja tuli ka väga hea. Mõnus argiõhtune toit mis viib lausa keele alla.
Vaja läheb:
300g pastat
Kaste:400g kana- või kalkunihakkliha
1 sibul0,5dl adžikat (vm. vürtsikat kastet)
0,5dl tomatiketšupit100g Merevaigu sulajuustu murulauguga
2dl 10% rõõska koort3dl piima
puljongimaitseainetsoola
pipart150g riivitud juustu
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Samal ajal pruunista hakkliha, lisa hakitud sibul, tomatikastmed ning sulajuust. Siis sega hulka rõõsk koor ja piim. Nõruta valmiskeedetud pasta ning lisa see hakklihakastmele, maitsesta puljongimaitseainega ja vajadusel soola-pipraga. Vala pastasegu klaasist ahjuvormi ja küpseta 180 kraadi juures fooliumi all 25 minutit. Seejärel eemalda foolium, lisa riivitud juust ja küpseta veel 5 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar