Ma pole kuigi suur kala sõber, kuid otsustasin proovida teha praekala vahelduseks lihale. Ja pean tõdema et täitsa söödav;) Kasutasin külmutatud nahata hõbeheiki.
Vaja läheb:
500 g külmutatud valge kala fileed
2sl jahu
1tl pipart
2sl jahu
1tl pipart
1sl võid
Kaste:
Kaste:
1 keedumuna
1 hapukurk
tilli
2sl majoneesi
2dl hapukoort
soola
1 hapukurk
tilli
2sl majoneesi
2dl hapukoort
soola
Kasta kalafileed kõigepealt jahusse, seejärel muna-piima segusse ning lõpuks soola ja pipraga segatud riivsaia sisse. Aja õli ja või pannil madalal kuumusel tuliseks. Küpseta fileed kenasti pruuniks. Kastmeks peenesta keedetud muna ja kurk, sega majoneesi ja hapukoorega ning maitsesta soola ja tilliga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar