16 aprill 2011

Kreemjas kana- ja suvikõrvitsasupp

Kevad on käes ja üks kevadine supp kulub marjaks ära;) Pean siiski tunnistama et supp maitseb paremini kui välja näeb:)

Vaja läheb:
20g võid
3 kanarinnafileed
800g suvikõrvitsat
1 sibul
2 küüslauguküünt
2sl nisujahu
5dl kanapuljongit
2dl vahukoort

Sulata või suures potis, lisa õhukesteks viiludeks lõigatud kanaliha ja prae keskmisel tulel 1-2 minutit. Lisa riivitud suvikõrvits, hakitud sibul ja purustatud küüslauk ning pruunista 5 minutit; sega aega-ajalt. Segamise ajal lisa jahu ja kuumuta 1 minut. Lisa puljong, lase keema ja sega, kuni supp läheb natuke paksemaks. Võta kuumust vähemaks ning lase podiseda veel 1 minut. Lisa vahukoor ja lase podiseda 2 minutit. Maitsesta soovi järgi ja serveeri.

Kommentaare ei ole: