15 november 2010

Kiire viinerisupp

Kiire ja lihtne viinerisupp on väga maitsev kõhutäis. Vaatamata sellele et kasutasin supis puljongikuubikut, soola ja pipart tundus supp ikka kuidagi liiga mage. Seega lisasin veel hiljem 2 supilusikatäit puljongimaitseainet köögiviljadega ja siis tuli supp selline nagu tahtsin. 

Vaja läheb:
300g viinereid
1,5l lihaleent (puljongikuubikust)
1 pakk külmutatud segajuurvilju (kasutasin hortex spring vegetables segu)
4dl makarone
2-3sl tomatipastat
1-2 tükeldatud küüslauguküünt
peale maitserohelist ja/või hapukoort
puljongimaitseaine köögiviljadega
sool
pipar

Lisa keevale leemele juurviljad, küüslauk, tomatipasta ja makaronid. Keeda 10 minutit. Viiluta viinerid. Lisa viinerilõigud supi sisse ja keeda veel 5 minutit. Vajadusel lisa veel puljongimaitseainet, soola ja pipart. Vajadusel kaunista hapukoore ja hakitud maitserohelisega.

Allikas: suhkrusai

Kommentaare ei ole: