Kiire ja lihtne viinerisupp on väga maitsev kõhutäis. Vaatamata sellele et kasutasin supis puljongikuubikut, soola ja pipart tundus supp ikka kuidagi liiga mage. Seega lisasin veel hiljem 2 supilusikatäit puljongimaitseainet köögiviljadega ja siis tuli supp selline nagu tahtsin.
Vaja läheb:
300g viinereid
1,5l lihaleent (puljongikuubikust)
1 pakk külmutatud segajuurvilju (kasutasin hortex spring vegetables segu)
4dl makarone
2-3sl tomatipastat
1-2 tükeldatud küüslauguküünt
peale maitserohelist ja/või hapukoort
puljongimaitseaine köögiviljadega
sool
pipar
Lisa keevale leemele juurviljad, küüslauk, tomatipasta ja makaronid. Keeda 10 minutit. Viiluta viinerid. Lisa viinerilõigud supi sisse ja keeda veel 5 minutit. Vajadusel lisa veel puljongimaitseainet, soola ja pipart. Vajadusel kaunista hapukoore ja hakitud maitserohelisega.
Allikas: suhkrusai
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar